Upwork Test Answer Wordpress Test (Latest)

Question: 01
You want to schedule a backup of your site database but do not have enough permissions to access your host. Which of the following choices can help you perform this task?

Answer: b.  Install “wp database backup” plug-in.

Question: 02
Which of the following actions must be performed before upgrading WordPress?

Answer: f.   a, b, and c

Question: 03
Which of the following files must be deleted after installing WordPress?

Answer: d.   None of these files.

Question: 04
A possible way to install WordPress in your language is to--------------------?

Answer: a.   manually install language package or translate as necessary

Question: 05
Which of the following actions must you perform to move your site from “/wordpress” to “/blog/wordpress”?

Answer: c. Update the database.

Question: 06
On which of the following databases can WordPress be installed by default?

Answer: a.  MySQL

Question: 07
WordPress’s requirements are modest. At minimum, your server should support:

Answer: b. PHP version 4.3 or greater, MySQL version 4.0 or greater

Question: 08
Can you Override database values for your site URLs in wp-config.php?

Answer: a. Yes

Question: 09
After moving a WordPress site to a new host. If you changed your site’s URL. Do you have to update your posts and pages to correct paths to your uploaded media files?

Answer: a.  Yes

Question: 10
Is it able to run more than one site/blog from a single installation of WordPress?

Answer: a. Yes

Question: 11
What is the first action you need to take for enabling WordPress MU feature?

Answer: c.  Add this code to wp-config.php file: define( ‘WP_ALLOW_MULTISITE’, true );

Question: 12
Which of the following actions must be performed before enabling the Network feature?

Answer: b.  Deactive your plugins

Question: 13
Is supper cache a built-in plugin of WordPress?

Answer: b.  No

Question: 14
After how many times did you enter an invalid password, your IP Address would be locked?

Answer: e.  no limit

Question: 15
Super Cache compression can cause problems if your server is ---------------?

Answer: c.  already compressing output using mod_deflate (on Apache) or PHP compression

Question: 16
Can you choose your username during the installation process from which version?

Answer: c.    3.0

Question: 17
Can you move your wp-config.php file to the parent directory without changing any settings?

Answer: b.  Yes, provided that you are installing WordPress in your web root directory (such as public_html). Otherwise, it is imposible.

Question: 18
Can you move your wp-content folder elsewhere or rename it to something else without changing any settings?

Answer: b.   No

Question: 19
A possible way to collect real-time statistics about traffic to a WordPress site is to:

Answer: b.use a plug-in

Question: 20
How can the use of html code in comments be disabled?

Answer: c.By changing the theme’s source code.

Question: 21
The date/time format of a WordPress site can be changed in ---------------------- ?

Answer: b.admin settings

Question: 22
--------------------- is a good way to improve the performance of a WordPress blog?
Answer: c.Installing the “wp super cache” plug-in

Question: 23
Which of the following blog sites can be imported into WordPress?

Answer: d.Opera

Question: 24
Which of the following actions must be performed to import data from WordPress.com?

Answer: c.   Login wordpress.com, then export data by export tool, and import a exported xml file to your site.

Question: 25
Which of the following data can you import from Blogger site?

Answer: c.Posts, comments, and users

Question: 26
Can you import content from joomla or mambo site into wordpress?

Answer: a.Yes

Question: 27
Can you import content from static HTML files into wordpress?

Answer: a.Yes

Question: 28
Which of the following actions must be fixed after importing data into wordpress?

Answer: d. All of above data

Question: 29
Can users change their avatar on profile setting panel?

Answer: b.No

Question: 30
A plug-in must be used in order to allow users to post flast or multimedia files?

Answer: A) True

Question: 31
The “function_exist()” function can be used to check whether a plug-in activated or not?

Answer: A) True

Question: 32
To manually make the sidebar widget ready, the user must ----------------?

Answer: B) Enable it in the admin settings

Question: 33
A theme’s source code must be changed manually in order to customize the admin login page?

Answer: B) False

Question: 34
Which of the following tasks must be performed to add a favicon icon to your site?

Answer: B) Add a favicon link to the theme’s header file or update the exising favicon icon link to the new one

Question: 35
How can a WordPress blog theme be used to display content in two coloumns?

B) By changing the layout in the config file
D) By using two-columns theme

Question: 36
Which of the following options are true regarding Plug-ins in WorpPress?

A) Plug-ins can be used to eliminate spam
C) Plug-ins can be used to integrate Twitter with a WordPress blog

Question: 37
How can a logo be placed on a WordPress header?

Answer: A) Manually add the logo to the source code

Question: 38
Which of the following is a good reason to delete the admin account?

Answer: A) Because other users know this admin name

Question: 39
Which of the following keywords can be defined as “Those useful ‘one-click‘ buttons that insert code for you?

Answer: A) Quicktags

Question: 40
Which of the following methods can be used to add Pagination to a WordPress site?

Answer: C) Using a plug-in

Question: 41
Which of the following methods can be used to enable posting via e-mail?

Answer: B) Configuring the feature in admin settings

Don't Miss A Single Updates

Remember to check your email account to confirm your subscription.

Post a comment ➜

No Comment