Upwork Test Answer Twitter Bootstrap Skill Test (Latest)

Upwork Test Answers of Twitter Bootstrap Skill Test
In exam you have to answer 20 multiple choice questions within 20 minutes. Here, I answer 18 multiple choice questions for you:

Question: 01
Which of the following is the default hover background color of the table row?

a) #f9f9f9
b) #f5f5f5
c) #ddd
d) #66afe9
Answer: b) #f5f5f5


Question: 02
which of the following are not option of the method $().tooltip(options)?

a) animation
b) delay
c) backdrop
d) show
Answer:  c & d


Question: 03
Which of the following will set a modal window to not be closed on click?

a) Setting the option “backdrop” to true
b) Setting the option “backdrop” to static
c) Setting the option “keyboard” to true
d) None of these
Answer: b) Setting the option “backdrop” to static


Question: 04
Which of the following classes are contextual classes?

a) .success
b) .warning
c) .error
d) .danger
Answer:  a, b & d


Question: 05
Which of the following classes will make tables scroll up horizontally when width of the view is under 768px?

a) .table
b) .table-striped
c) .table-condensed
d) .table-responsive
e) .table-scrollable
Answer: d) .table-responsive


Question: 06
Which of the following will correctly call a dialog prompt?

a) $(‘#myModal’).modal()
b) $(‘#myModal’).modal({keyboard:false})
c) $(‘#myModal’).modal(‘show’)
d) All of these
Answer: d) All of these


Question: 07
Which of the following LESS variables does not belong to the Navbar component?

a) @navbar-margin-bottom
b) @navbar-border-radius
c) @navbar-padding-horizontal
d) @navbar-default-height
Answer: d) @navbar-default-height


Question: 08
What does the following HTML code do?

<span class=”badge”>…</span>


a) It indicates dropdown functionality and direction
b) It utilizes the micro clearfix.
c) It highlights new or unread items.
d) It extends the entire viewport.
Answer: c) It highlights new or unread items.


Question: 09
Which type of trigger cannot be used with the “delay” option to show and hide a popover?

a) click
b) hover
c) focus
d) manual
Answer: d) manual


Question: 10
How many validation styles for states of on-form controls does Bootstrap have?

a) 6
b) 5
c) 4
d) 3
Answer: d) 3


Question: 11
Which of the following statements is correct about using the collapse plugin?

A) The Transitions plugin must be included.
B) The popover plugin must be included.
a) Statement A is true while Statement B is false. t B is true while Statement A is false.
c) Both statements are true.
d) Both statement are false.
Answer: A) The Transitions plugin must be included.


Question: 12
Which of the following is the correct description of the given table?

<table class=”table”>

</table>


a) It has light padding and only horizontal dividers with an enabled hover state on table rows within a <tbody>
b) It has zebra-striping enabled on any table row within the <tbody>.
c) It has light padding and only horizontal dividers.
d) It is compacted by cutting cell padding in half.
Answer: c) It has light padding and only horizontal dividers.


Question: 13
Which of the following are no Bootstrap plugins?

a) transition
b) tocible
c) tooltip
d) boilerplate
Answer: b & d


Question: 14
What does the following HTML code do?

<span class=”caret”></span>


a) It generates a close icon for dismissing content like modals and alerts.
b) It utilizes the micro clearfix.
c) It indicates dropdown functionality and direction.
d) it indicates back button functionality.
Answer: c) It indicates dropdown functionality and direction.


Question: 15
Which of the following statements are correct with regards passing potions?

a) Options can be passed via data attributes or JavaScript.
b) For data attributes, the option name has to be appended to option-, as in option-animation=””.
c) For data attributes, the option name has to be appended to data-, as in data-animation=””.
d) Option can be passed only via JavaScript.
Answer: a & c


Question: 16
Which of the following are helper classes?

a) .close
b) .badge
c) .caret
d) .clearfix
Answer: a, c & d


Question: 17
Which of the following will set a modal window to be closed when the escape key is presed?

a) Setting the option “backdrop” to true
b) Setting the option “backdrop” to static
c) Setting the option “keyboard” to true
d) Setting the option “escape” to true
Answer: c) Setting the option “keyboard” to true


Question: 18
Which of the following is not a Bootstrap component?

a) Glyphicons
b) Breadcrumbs
c) Dropdowns
d) Pivottable
Answer: d) Pivottable

Don't Miss A Single Updates

Remember to check your email account to confirm your subscription.

Blogger
Disqus
Post a comment ➜

No Comment