Upwork Test Answer Office Skill Test (Latest)

Question: 01
Which of the following are considered bad manners while greeting a business visitor to your office?

Answer: All of the above

Question: 02
Which of the following file formats relate to a graphic file or scanned image file?

Answer: a and d


Question: 03
What are the dimensions of an A4 size sheet of paper?

Answer: 210 mm x 297 mm


Question: 04
Traditionally, approximately how many pages should a business CV or resume have?

Answer: 1-3, preferably 2


Question: 05
Which of the following are commonly used computer web browsers?

Answer: Chrome, Explorer, Firefox


Question: 06
When replying to an e-mail, who do you place in the cc: line and who in the bcc: line?

Answer: A person you wish to openly inform goes in the cc: line, and the person you wish to read the e-mail, but without the knowledge of either the recipient or the person in the cc: line, goes in the bcc: line.


Question: 07
What is very important to remember to do when entering an office business meeting at any level, especially when clients are there?

Answer: a and c


Question: 08
Consider the following sentence: 'There are 20 new PC's in the accounts department.' Should there be an apostrophe in PC's?

Answer: No


Question: 09
What does the abbreviation CEO stand for?

Answer: Chief Executive Officer


Question: 10
When a client visits the office and arrives early, what does office etiquette you to do handle the situation?

Answer: All of the above.


Question: 11
What does the CTRL+V shortcut accomplish in Word 2000?

Answer: It pastes the text that has already been copied.


Question: 12
You send a package through FEDEX to a client in Korea. The client calls up after a few days and says that he has not received it. What is the best way to immediately let the client know the status of the courier?

Answer: Track the packet on the FEDEX website and send the copy of the current status of the packet.


Question: 13
What is 'flexi-time'?

Answer: The flexible use of personal office hours, such as working an hour earlier one day, in order to leave an hour earlier another day.


Question: 14
What does the 'glass ceiling' refer to in a business context?

Answer: The upper level of senior management or company executive positions which is traditionally hard to break through, for example, for women and/or minorities.


Question: 15
What is the best way to handle an angry colleague or client with a complaint?

Answer: Listen to their concerns, and calmly but firmly explain what you are able to do, offering other solutions and options, without getting angry in turn.


Question: 16
What are the traditional office hours in the Western world, now much more flexible, though still adhered to in most offices?

Answer: 9 AM - 5 PM


Question: 17
What common injury can result from too much concentrated typing over too little amount of time?

Answer: Repetitive strain injury


Question: 18
What does administration generally handle in an office environment?

Answer: The efficient day-to-day running of the office, with regard to company files, communication, management of jobs such as overseeing hiring and firing and human resources, etc.


Question: 19
What is the benefit of e-mailing documents rather than always providing hard copies to individuals?

Answer: b and c


Question: 20
What is the difference between Microsoft Access and Microsoft Excel?

Answer: Access is mainly for databases and Excel is for spreadsheets


Question: 21
What is the person in charge of administering an office commonly called?

Answer: CEO


Question: 22
Which of the following activities could possibly infect your computer with a virus?

Answer: Installing pirated Software from a CD.


Question: 23
Which of the following are considered bad manners while greeting a business visitor to your office?

Answer:  all of the above


Question: 24
What are the dimensions of an A4 size sheet of paper
?

Answer:  210 mm x 297 mm


Question: 25
Traditionally, approximately how many pages should a business CV or resume have?

Answer:  1-3, preferably 2


Question: 26
Which of the following are commonly used computer web browsers?

 Answer:  Chrome, Explorer, Firefox,


Question: 27
When reply to an e-mail, who do you place in the cc: and who in the backline?

Answer:  A person you wish to openly inform goes in the cc: line,
and the person you wish to read the e-mail, but without knowledge
of either the recipient or the person in the cc: line, goes in the bcc: line.


Question: 28
What is very important to remember to do when entering an office business meeting  at any level, especially when clients are there?

Answer: a and c


Question: 29
There are 20 new PC’s in the account department. Should there be an apostrophe in PC’s?

Answer:  No


Question: 30
What does the abbreviation CEO stand for?

Answer:  Chief Executive Officer


Question: 31
When a client visits the office and arrives early what do office etiquette require you to do to handle the situation?

Answer:  All of the above.


Question: 32
What does the CTRL+V shortcut accomplish in Word 2000?

Answer:  it pastes the text that


Question: 33
You send a package through FEDEX to a client in Korea. The client calls up after a few days and says that he has not received it. What is the best way to immediately let the client know the status of a courier?

Answer:  Track the packet on the FEDEX website and send the client a copy of the current status of packet.


Question: 34
What is flexi-time?

Answer:  The flexible use of personal office hours, such as working an hour earlier one day, in order to leave an hour earlier another day


Question: 35
What does the glass ceiling refer to in a business context?

Answer:  The upper level of senior management or company execution positions which is traditionally hard to break through, for example, for women and/or minorities.


Question: 36
What is the best way to handle an angry colleague or client with complaint?

Answer:  listen to their concerns, and calmly but firmly explain what you are able todo, offering other solutions and oppositions without getting angry in turn.


Question: 37
What common injury can result from too much concentration typingover too little amount of time?

Answer:  Repetitive strain injury


Question: 38
What does administration generally handle in an office environment?

Answer:  The efficient day-to-day running of the office, with regards to company files, communication, management of jobs such as overseeing hiring and firing and human resources, etc.


Question: 39
What is the difference between Microsoft Access and Microsoft Excel?

Answer:  Access is mainly for database and Excel is for spreadsheets


Question: 40
Which of the following activities could possibly infect your computer with virus?

Answer:  Installing pirate software from a CD

Don't Miss A Single Updates

Remember to check your email account to confirm your subscription.

Blogger
Disqus
Post a comment ➜

No Comment