Upwork Test Answer Slideshow Product Test

Upwork Test Answers of Slideshow Product Test
Question: 01
By editing the translation, slideshow will automatically update the LQE tool.

a. True
b. False
Answer: b. False


Question: 02
Every project has a unique slideshow URL.

a. True
b. False
Answer: a. True


Question: 03
How do you review strings that have no screenshots in the slideshow?

a. You can’t, they don’t appear anywhere in slideshow
b. Click on the show message button
c. Navigate to the last slide of the slideshow
d. All of the above
e. None of the above
Answer: b. Click on the show message button



Question: 04
Which browser is the most optimal to run slideshow on?

a. Internet Explorer
b. Firefox
c. Safari
d. Chrome
e. None of the above
Answer: b. Firefox

Question: 05
What are the prerequisites required to being able to view a slideshow?

a. GCRT extension installed
b. Access to the external tc
c. A link to the slideshow
d. All of the above
e. None of the above
Answer: d. All of the above


Question: 06
What is the correct order for leaving comments?

a. Reason for change, LQE code
b. LQE code, reason for change
c. Either order would work
d. All of the above
e. None of the above
Answer: b. LQE code, reason for change


Question: 07
Which of the following is not true of approving/reviewing suggestions?

a. You can select multiple suggestions at a time to approve or reject
b. You can’t approve two of the same suggestions at the same time
c. A blank page of suggestions means you have hit an error
d. They all are not true
e. None of the above
Answer: c. A blank page of suggestions means you have hit an error


Question: 08
If you’re unable to edit a translation after you’ve been able to highlight it, it’s likely that:

a. You didn’t hit the escape key to lock the translation
b. You don’t have GCRT installed
c. The system feels the translation should not be edited
d. All of the above
e. None of the above
Answer: a. You didn’t hit the escape key to lock the translation


Question: 09
How do you get to the language you want to review?

a. The system automatically redirects to your language
b. Click on the link with your language
c. Select from the drop-down box
d. All of the above
e. None of the above
Answer: c. Select from the drop-down box


Question: 10
What basic information is provided in each slideshow?

a. Number of message to be reviewed
b. Number of screenshots to be reviewed
c. Number of message approved and rejected
d. All of the above
e. None of the above
Answer: a. Number of message to be reviewed
                b. Number of screenshots to be reviewed



Question: 11
What do you need to add to the comments of slideshow when making changes to translations?

a. LQE code
b. Your user email
c. Whether it is a major/minor error
d. All of the above
e. None of the above
Answer: a. LQE code


Question: 12
Editing the strings automatically updates it to the TC (translation console).

a. True
b. False
Answer: b. False


Question: 13
How do you navigate to an entry to edit its translation?

a. Clicking on the arrow buttons for the messages
b. Clicking on the message directly scrolling through messages with the arrow keys on your keyboard
c. All of the above
d. None of the above
Answer: a. Clicking on the arrow buttons for the messages
             b. Clicking on the message directly scrolling through messages with the arrow keys on your keyboard

Don't Miss A Single Updates

Remember to check your email account to confirm your subscription.

Blogger
Disqus
Post a comment ➜

No Comment