Upwork Test Answer WordPress 2.8

Question: 01
A possible way to collect real-time statistics about traffic to a WordPress site is to?

a) use a built-in tool
b) use a plug-in
c) use a widget
d) None of the above
Answer :  b


Question:  02
In order to to display a widget, the user must ----------?

a) Set he “Show Property” of the desired widget to “true”
b) Drag the desired widget of the side bar
c) Add the Desired widget to the post
d) Change the source code
Answer: b


Question: 03
Image size can be set ---------------? 

a) Directly in the post’s
b) in the wp-imageresize plug-in
c) in the admin settings
d) a and b
Answer: c


Question: 04
Which of the following blog site can be imported into wordpress?

a) Joomla
B) Yahoo Blog
c) Drupal
d) Blogspot
e) All of the above
Answer: a


Question:  05
Which of the following methods can be used to display the time in every post?

A) Changing the config file
B) Setting the feature in the admin settings
C) Changing the index.php file
D) Updating the database
Answer: c


Question:  06
Which of the following methods can be used to make permalinksSEO friendly?

A) Updating the database
B) Changing the source code
C) Configuring the features in the config file
D) Configuring the features in the admin settings
Answer: d


Question:  07
Where can Google Adsense be integrated into a WordPress blog?

A) Only in the sidebar
B) Only in the header
C) Anywhere
d) Only in the content
Answer: a


Question:  08
Which of the following are true about Template Tags?

A) The template tag comprises of the three tag (PHP code tag, WordPress function, optional Parameters)
B) A template tag is code that instruct WordPress to do or get somethings
C) There are only two types of parameters that are supported by wordpress template tag (String, Boolean)
D) All of the above
Answer: b


Question:  09
Which of the following files are mandatory for a WordPress theme?

A) Index.php
B) Style.css
C) functions.php
D) page.php
Answer: a


Question:  10
Contributor may change the timestamp on a post?

A) True
B) False
Answer: b


Question: 11
"Shortcodes" can be defined in WordPress?

A) True
B) False
Answer: a


Question: 12
Which of the following statements are true regarding widgets and plug-in in WordPress?

A) Plug-in is a software used to add function to blog
B) Widget is an object derived from a plug-in and can be added to the sidebar
C) Widgets are alwasy plugins
D) All of the above
Answer: d


Question: 13
 A plug-in must be used in order to allow users to post flast or multimedia files?

A) True
B) Flase
Answer: a


Question: 14
The “function_exist()” function can be used to check whether a plug-in activated or not?

A) True
B) False
Answer: a


Question: 15
To manually make the sidebar widget ready, the user must-------?

A) modify the sidebar.php file (Or this)
B) Enable it in the admin settings
C) Change the index.php
Answer: b


Question: 16
A theme’s source code must be changed manually in order to customize the admin login page?

A) True
B) False
Answer: b


Question: 17
Which of the following tasks must be performed to add a favicon icon to your site?

A) Upload a favicon icon to your side
B) Add a favicon link to the theme’s header file or update the exising favicon icon link to the new one
C) Change the favicon icon in admin settings
D) The favicon icon can not be changed
Answer : b


Question: 18
How can a WordPress blog theme be used to display content in two coloumns?

A) By changing the theme options to two columns in admin settings
B) By changing the layout in the config file
C) WordPress theme cannot be customized to display posts in two columns
D) By using two-columns theme
Answer: b


Question: 19
Which of the following method helps you put HTML code into a post, and get it to format the way you expect?

A) Replacing special characters with corresponding html codes or character codes
B) Using the <codegt; <pre=”” c)=”” tag=”” the=”” using=””>tag
D) None of the above : WordPres auto-replaces special character with substituted characters
Answer: d


Question: 20
Which of the following options are true regarding Plug-ins in WordPress?

A) Plug-ins can be used to eliminate spam
B) Plug-ins can be used to integrate a WordPress blog with a forum
C) Plug-ins can be used to integrate Twitter with a WordPress blog
D) Plug-ins can be used to embed javascript in a WordPress blog
E) All of the above
Answer: b & c


Question: 21
 How can a logo be placed on a WordPress header?

A) Manually add the logo to the source code
B) Upload a new logo in admin settings
C) Update the logo path in the config file
Answer: a


Question: 22
Which of the following is a good reason to delete the admin account?

A) Because other users know this admin name
B) Because it is not necessary
C) To enhance performance
D) TO enhance security
Answer: a & d


Question: 23
Which of the following keywords can be defined as “Those useful ‘one-click‘ buttons that insert code for you?

A) Quicktags
B) Shotcodes
C) Permalinks
D) Excerpts
Answer: a


Question: 24
Which of the following methods can be used to add Pagination to a WordPress site?

A) Using a widget
B) Setting the feature in the admin settings
C) Using a plug-in
D) Pagination cannot be added to WordPress site
Answer: c


Question: 25
Which of the following methods can be used to enable posting via e-mail?

A) Installing the wp-emailpost plug-in
B) Configuring the feature in admin settings
C) Using a widget
D) This feature is not available in WordPress
Answer: b


Question: 26
Which of the following are true regarding Pages in WordPress?

A) Pages are listed in reverse chronological order
B) Pages can be static
C) Pages can be found in Categories
D) Page are not associated with a date/time like post
Answer: c


Question: 27
State whether True or False
Wordpress supports all the following:

1. Create new posts
2. Edit Posts
3. Schedule post for future publishing
A) True
B) False
Answer: a


Question: 28
Which of the following role level has the highest privilege?

A) Level_0
B) Level_10
C) Depends on your settings
D) Every role has the same privilege
Answer: b


Question: 29
A possible way to add additional information to a wordpress blog post is to ---------? 

A) Use the wp-addinfor plug-in
B) Use custom fields
C) Use a widget
Answer: c


Question: 30
Which of the following actions performed before upgrading WordPress?

A) Back up the site
B) Disable plugins
C) Enable FTP on the site
D) All of the above
Answer: a & b


Question: 31
Which of the following methods can be used to eliminate spam?

A) Using the “wp-captcha-free” plug-in
B) Using the “askimet” plug-in
C) Using a widget
D) None of the above
Answer : b


Question: 32
Which of the following needs to be edited in order to creat the function for the shortcode?

A) Index.php
B) functions.php
C) post.php
D) page.php
Answer: b


Question: 33
Which of the following arguments are accepted in shortcodes handler function while using shortcode API?




A) $atts

B) $Content
C) $code
D) All of the above
Answer: d


Question: 34
A plug-in must be used in order to allow users to post flash of multimedia files?

a)True
b)False
Answer: a


Question: 35
You want to schedule a backup of your site database but do not have enough permission to access your host. of the following choices can help you perform this task?

a)se phpMyAdmin
b)Install “wp database backup” plug-in
c)Use cron job to schedule.
d)Cannot schedule
Answer: b


Question: 36
Using ---------- is a good way to ensure that a WordPress site is indexed by search engines?

a)a sitemap
b)robot.txt
c)a widge
Answer: a

Don't Miss A Single Updates

Remember to check your email account to confirm your subscription.

Blogger
Disqus
Post a comment ➜

No Comment