Upwork Test Answer Adobe Photoshop CS3 Skill Test

Upwork Test Answers of Adobe Photoshop CS3 Skill TestQuestion: 01
Changing units on the Info Palette automatically changes the units on Rulers.
Ans: TRUE

Question: 02
Which of the following Filters cannot be applied to a Smart Object?
Ans: Pattern Maker

Question: 03
With which of the given options does the Signal Strength Meter appear?
Ans: It appears when you choose 'merge to hdr command'

Question: 04
Channels can not be added to which of the following image modes?
Ans: Bitmap

Question: 05
Which among the following Modes does not support layers?
Ans: All of the above

Question: 06
Which of the following is not true about Filters?
Ans: None of the above

Question: 07
Which of the following is not true about the Curves dialog box?
Ans: The Curves dialog box lets you adjust up to 14 different points throughout an image's tonal range

Question: 08
Which of the 11Slices is created with the Slice Tool?
Ans: User slices

Question: 09
Which of the following features is supported by the EPS file format?
Ans: It supports the Grayscale and Bitmap color modes

Question: 10
Which among the following blending modes is available only for the Apply Image and Calculationscommands?
Ans: Both a and b

Question: 11
What is the use of the Make Work Path command in the Paths palette ?
Ans: It can alter the shape of a selection

Question: 12
Which type of information is not displayed by the Info Palette?
Ans: It does not display the opacity of the current layer

Question: 13
Which among the following is not a right option for selecting a web-safe color from the Color Palette?
Ans: Choose Current Color from the Color Palette Menu

Question: 14
Which keyboard shortcut (windows) will you choose to close a Path?
Ans: None of the above

Question: 15
Anti-aliasing option is available for which of the given Tools?
Ans: All of the above

Question: 16
Which of the following options displays the Spot Channels in the Channels palette?
Ans: B

Question: 17
What happens when Use Legacy is selected as shown in the given picture?
Ans: It is used to apply proportionate (nonlinear) adjustments to image pixels

Question: 18
Which option will you select to open the Levels dialog box?
Ans: Choose Image > Adjustments > Levels

Question: 19
Which type of images are resolution-dependent?
Ans: Vector images

Question: 20
Which Liquify Tool is used to reconstruct a part of a distorted image?
Ans: A

Question: 21
In which Format will you save your file to preserve the Alpha channels?
Ans: All of the above

Question: 22
Which of the following is not a kind of text type?
Ans: Line type

Question: 23
Which option will you select to convert Types to Shapes?
Ans: Both b and c

Question: 24
The mask created by the Replace Color command is permanent.
Ans: FALSE

Question: 25
Which of the following Layer properties can be animated?
Ans: All of the above

Question: 26
Which View will you choose to display a Histogram with no controls or statistics?
Ans: All of the above

Question: 27
Which of the given options displays left indent in the Paragraph palette?
Ans: B

Question: 28
Which keyboard shortcut (windows) will you choose to group Layers?
Ans: Control + G

Question: 29
The Rotate Canvas command does not work on which of the following
Ans: All of the above

Question: 30
Which of the Saving commands is available for an image that is managed by a Version Cue Workspace?
Ans: Check In

Question: 31
When will the Dynamic shortcuts appear in the Character Palette Menu as shown in the picture?
Ans: All of the above

Question: 32
Hanging Punctuation controls the alignment of the punctuation marks for a specific paragraph.
Ans: TRUE

Question: 33
Which option will you choose to select all layers of a similar type?
Ans: All of the above

Question: 34
Which of the following is not a Color Adjustment command?
Ans: Adjustment command

Question: 35
By default, Masks applied to Smart objects are linked to Smart object layers. .
Ans: FALSE

Question: 36
A working space is an intermediate color space used to define and edit color in Adobe applications.
Ans: FALSE

Question: 37
Which option will you select to remove the existing profile from the document in the given image?
Ans: C

Question: 38
You cannot change the order of the Vector masks or working paths in the Paths palette.
Ans: FALSE

Question: 39
The Color Replacement Tool does not work in which of the following Image modes?
Ans: All of the above

Question: 40
In which of the following Modes can you draw while working with the Shape or Pen tools?
Ans: All of the above

Question: 41
The Out Of Gamut option works only on RGB and Lab images
Ans: TRUE

Question: 42
Which among the following QuickTime Video formats is supported by Photoshop extended?
Ans: MOV

Don't Miss A Single Updates

Remember to check your email account to confirm your subscription.

Blogger
Disqus
Post a comment ➜

No Comment