Upwork Test Answer Game Programming Skill Test Part 02

Upwork Test Answers of Game Programming Skill Test Part 02Question: 41
What is a mesh?

a. A visual effect
b. A 3D model part
c. The physical representation of a 3D model
d. None of the above
Answer: c. The physical representation of a 3D model


Question: 42
What is the result of a dot product?

a. A vector
b. A scalar
c. A matrix
d. None of the above
Answer: b. A scalar


Question: 43
Which of the following are antialiasing techniques?

a. Supersampling
b. Adaptivesampling
c. Multisampling
d. Fastsampling
e. Cubicsampling
Answer: a. Supersampling


Question: 44
What are pbuffers?

a. Point buffer objects
b. Pixel buffer objects
c. Particle buffer objects
d. None of the above
Answer: b. Pixel buffer objects


Question: 45
A particle engine can be done using either vertices or fragments.

a. True
b. False
Answer: b. False


Question: 46
What is scanlines rendering?

a. A fast way to access an image
b. A black and white effect
c. An algorithm for visible surface determination
d. A technique to create a blur effect
e. None of the above
Answer: c. An algorithm for visible surface determination


Question: 47
What is texture mapping?

a. A  technique to place a texture at a certain position
b. A method to create textures
c. A method to apply textures to a 3D model
d. A technique to adjust the perspective of textures
Answer: c. A method to apply textures to a 3D model


Question: 48
What is rasterization?

a. Collision detection
b. Texture mapping
c. The task of taking an image described in a vector graphics format and converting it into pixels
d. None of the above
Answer: c. The task of taking an image described in a vector graphics format and converting it into pixels


Question: 49
Which one of the following languages can easily be embedded into a game engine?

a. C
b. Perl
c. lua
d. Java
e. Objective-C
Answer: c. lua


Question: 50
What is framerate?

a. The number of frames in a game
b. The monitor refresh rate
c. The number of times an image is rendered per second
d. None of the above
Answer: c. The number of times an image is rendered per second


Question: 51
What is a sprite?

a. A fairy
b. An image or animation that is integrated into a larger scene
c. A 3d model
d. None of the above
Answer: ----


Question: 52
What is the utility of z-buffering?

a. Z-buffering is used to solve the problem of deciding which elements of a rendered scene are visible and which are hidden
b. Z-buffering is used to render a texture
c. Z-buffering is used to render distant objects
d. None of the above
Answer: ----


Question: 53
What is UV Mapping?

a. A mathematical model of a surface
b. The process of painting vertices
c. A 3D modeling process to make a 2D image represent a 3D model
d. None of the above
Answer: c. A 3D modeling process to make a 2D image represent a 3D model


Question: 54
What is a garbage collector?

a. A visual effect
b. A form of automatic memory management
c. A form of manual memory management
d. A reference count based memory management
e. None of the above
Answer: b. A form of automatic memory management


Question: 55
What is an audio sample?

a. A 30 second demo of a sound
b. A very short piece of sound samples which, when assembled together, represent a sound numerically
c. The name of a file ready to be loaded into a game engine
d. None of the above
Answer: b. A very short piece of sound samples which, when assembled together, represent a sound numerically


Question: 56
What is VRAM?

a. Video memory
b. A dual-ported variant of DRAM
c. A special memory once used to store the frame buffer
d. None of the above
Answer: a. Video memory


Question: 57
What primitive is used to draw particles?

a. points
b. lines
c. quads
d. triangles
e. Any primitive may be used depending on the situation
Answer: e. Any primitive may be used depending on the situation


Question: 58
What is a vector?

a. A complex number
b. A couple of 2 numbers
c. A geometric object with a weight and a length
d. A geometric object which has both a magnitude and a direction
Answer: ----


Question: 59
What is parallax mapping?

a. A vertices mapping technique
b. A ray tracing technique
c. An enhancement of the bump mapping technique
d. A renderer
e. None of the above
Answer: ----


Question: 60
A texture is composed of fragments.

a. True
b. False
Answer: a. True


Question: 61
What is a shader?

a. A way of uploading vertices to the GPU
b. A memory effect
c. A list of renderer instructions to produce certain visual effects
d. A smooth visual effect
e. None of the above
Answer: c. A list of renderer instructions to produce certain visual effects


Question: 62
What is a hash table?

a. A value array
b. A data structure that associates keys with values
c. A list of values
d. A data structure that associates values with keys
e. None of the above
Answer: b. A data structure that associates keys with values


Question: 63
What is object oriented programming?

a. An attempt to aid programmers in the separation of concerns like cross-cutting concerns
b. A programming paradigm that uses "objects" and their interactions to design applications and computer programs
c. A paradigm based on policies
d. None of the above
Answer: b. A programming paradigm that uses "objects" and their interactions to design applications and computer programs


Question: 64
Which of the following are multivariate interpolations?

a. Nearest neighbor
b. Bicubic
c. Bilinear
d. Inverse distance weighting
e. Kriging
f. All of the above
Answer: f. All of the above


Question: 65
What does the following statement describe?

It renders the scene from the light point of view, in a depth texture; then it renders the scene again from the camera point of view using the depth texture to determine if a pixel is in shadow or not.
a. Collision detection
b. Depth mapping
c. Shadow mapping
d. Texture mapping
e. None of the above
Answer: ----


Question: 66
What is a lightmap?

a. A texture describing the displacement of a surface
b. A texture describing the brightness of a surface
c. A texture describing the bump of a surface
d. None of the above
Answer: ----


Question: 67
What is an event queue?

a. A synchronous communication protocol
b. A mail system
c. A message queue used for inter-process or inter-thread communication
d. None of the above
Answer: d. None of the above


Question: 68
What is multitexturing?

a. A process to apply different textures alternately to the same surface
b. An algorithm to apply many different textures to the same surface at the same time
c. Neither of the above.
Answer: ----


Question: 69
What does dereferencing mean in C?

a. Accessing a pointer's value
b. Accessing the value pointed by a pointer
c. Adding a second reference to a pointer
d. None of the above
Answer: b. Accessing the value pointed by a pointer


Question: 70
What is RAMDAC?

a. A second video ram for 3D objects
b. A fast video ram
c. A memory that contains the textures
d. A memory storing the color pallet and a converter to generate an analog signal
Answer: d. A memory storing the color pallet and a converter to generate an analog signal


Question: 71
What is 3D audio?

a. 3D audio is a technique used to add sound to a 3D environment.
b. 3D audio is a sound effect that creates the illusion of multiple sound sources placed anywhere in the 3D space.
c. 3D audio is a special effect that makes sound like in a specific place.
d. None of the above.
Answer: b. 3D audio is a sound effect that creates the illusion of multiple sound sources placed anywhere in the 3D space.


Question: 72
What is a MIDI file?

a. A regular audio file
b. An audio file containing sound waves
c. A file containing instructions for instrument synthesizers
d. An image file
e. None of the above
Answer: c. A file containing instructions for instrument synthesizers


Question: 73
What is a particle emitter?

a. The destination of the particles
b. The origin of the particles
c. The orbits of the particles
d. None of the above
Answer: b. The origin of the particles


Question: 74
How many 3 dimension vectors are needed to position and orient an object in space?

a. 1
b. 2
c. 3
d. 4
e. 5
Answer: c. 3



Question: 75
What is a graphical projection?

a. A protocol by which an image of a 3D object is projected onto a planar surface
b. A technique to display a surface in a 3D scene
c. A protocol by which an image of a 2D object is projected onto a 3D scene
d. None of the above.
Answer: a. A protocol by which an image of a 3D object is projected onto a planar surface


Question: 76
While using RGBA, what is the color of #ff00ff80?

a. Semi-transparent red
b. Semi-transparent magenta
c. Semi-transparent blue
d. Semi-transparent yellow
e. Semi-transparent orange
Answer: a. Semi-transparent red



Question: 77
What's a timer?

a. An entity which represents a task to be executed at a regular interval
b. A list of functions
c. A rapid function
d. None of the above
Answer: ----


Question: 78
What is portal rendering?

a. A visibility determination algorithm
b. A shadowing technique
c. A collision detection algorithm
d. None of the above
Answer: ----


Question: 79
What is IEC 60559

a. A file format
b. A network protocol
c. A floating point standard
d. None of the above
Answer: ----



[ You can see another post for getting top score in Upwork exam >> Upwork Test Answer Game Programming Concepts Skill Test Part 01 ]

Don't Miss A Single Updates

Remember to check your email account to confirm your subscription.

Blogger
Disqus
Post a comment ➜

No Comment