Upwork Test Answer Wordpress 3.0 Skill Test Part 02

Question: 44
On which of the following databases can WordPress be installed by default?
a. MySQL
b. Oracle
c. Microsoft SQL Server
d. Postgres
Answer: a. MySQL


Question: 45
Does an author have the capability to create a category?
a. Yes
b. No
Answer: b. No


Question: 46
Which of the following data can you import from a Blogger site?
a. Posts and categories
b. Posts, comments and categories
c. Posts and comments
d. Post and tags
e. Post, comments and tags
Answer: b. Posts, comments and categories


Question: 47
Using ____________is a good way to ensure that a WordPress site is indexed by search engines.
a. a sitemap
b. robot.txt
c. a widget
Answer: b. robot.txt


Question: 48
Which of the following actions must be performed to import data from WordPress.com?
a. Enter the full access to Wordpress.com into the data import form so that it can automatically connect and directly retrieve content.
b. Import from wordpress.com' RSS.
c. Login to Wordpress.com, then export data using the export tool, and import an exported XML file to your site.
Answer: c. Login to Wordpress.com, then export data using the export tool, and import an exported XML file to your site.


Question: 49
You want to schedule a backup of your site database but do not have enough permissions to access your host. Which of the following choices can help you perform this task?
a. Use phpMyAdmin.
b. Install "wp database backup" plug-in.
c. Use cron job to schedule.
d. There is no way to schedule a backup.
Answer: b. Install "wp database backup" plug-in.


Question: 50
Which of the following actions must be performed before enabling the Network feature?
a. Install the network plugin.
b. Deactivate your plugins.
c. No action needs to be performed.
Answer: b. Deactivate your plugins.


Question: 51
Which of the following methods is required to post HTML code for others to read?
a. Replacing special characters with corresponding HTML codes or character codes.
b. Using the <code> tag.
c. Using the <pre> tag.
d. None of the above: WordPress auto-replaces special characters with substituted characters.
Answer: c. Using the <pre> tag.


Question: 52
Which task must be performed to add a favicon icon to your site?
a. Upload a favicon icon to your site.
b. Add a favicon icon link to the theme's header file or update the existing favicon icon link to the new one.
c. Change the favicon icon in admin settings.
d. The favicon icon cannot be changed.
e. a and b
f. b and c
Answer: e. a and b


Question: 53
_________ can write their own posts but cannot publish or delete them. Their HTML is limited to the set of allowed tags and they cannot upload media files.
a. Contributors
b. Authors
c. Editors
d. Subscribers
e. Administrators
Answer: c. Editors


Question: 54
What is the name of the theme file for a page with id '3'?
a. page-id-3.php
b. page-3.php
c. 3.php
Answer: b. page-3.php


Question: 55
What is the correct order of template files (from highest to lowest priority) to display taxonomies according to the Template Hierarchy?
a. taxonomy -{taxonomy}.php, taxonomy-{id}.php, taxonomy.php, index.php
b. taxonomy -{taxonomy}-{term}.php, taxonomy-{taxonomy}.php, taxonomy.php, archive.php, index.php
c. taxonomy -{ taxonomy}.php, taxonomy.php, archive.php, index.php
d. taxonomy.php, archive.php, index.php
Answer: b. taxonomy -{taxonomy}-{term}.php, taxonomy-{taxonomy}.php, taxonomy.php, archive.php, index.php


Question: 56
Can you add extra fields to user's profiles (such as birthday, birth year,...)?
a. Yes
b. No
Answer: a. Yes


Question: 57
You can limit the number of revisions WordPress stores by _________?
a. adding the following line to your wp-config.php file: define('WP_POST_REVISIONS', 3);
b. using a plugin
c. changing a setting on admin panel
Answer: a. adding the following line to your wp-config.php file: define('WP_POST_REVISIONS', 3);


Question: 58
In which of the following ways can a redirect feature be added to a permalink?
a. By using a plug-in.
b. By adding the feature in the admin settings.
c. By changing the config file.
d. a and c
Answer: d. a and c


Question: 59
'Slug' has a higher priority for use than 'id' in the Template Hierarchy?
a. Yes
b. No
Answer: a. Yes


Question: 60
One way to get posts from a specific day is to ____________?
a. use the query_day loop in the source code
b. use the query_posts loop in the source code
c. Neither: WordPress does not allow this action.
Answer: b. use the query_posts loop in the source code


Question: 61
What is the correct order of template files (from highest to lowest priority) to display a page according to the Template Hierarchy?
a. page-{slug}.php, page-{id}.php, page.php, index.php
b. page-{id}.php, page-{slug}.php, page.php, index.php
c. page-{slug}.php, page-{id}.php, page.php, archive.php, index.php
d. page-{slug}.php, page-{id}.php, page.php, 404.php
Answer: d. page-{slug}.php, page-{id}.php, page.php, 404.php


Question: 62
In which version of WordPress were custom taxonomies introduced?
a. 2.3
b. 2.7
c. 2.8
d. 3.0
Answer: a. 2.3


Question: 63
Which of the following files must be deleted after installing WordPress?
a. wp-admin/install.php
b. install.php
c. installation.php
d. None of the above
Answer: d. None of the above


Question: 64
Which of the following actions must be performed before upgrading WordPress?
a. Back up the site.
b. Ensure that the database username registered with WordPress has permission to create, modify, and delete database tables.
c. Deactivate plug-ins.
d. Enable FTP on the site.
e. a, c, and d
f. a, b, and c
Answer: e. a, c, and d


Question: 65
Where can Google Adsense be integrated into a WordPress blog?
a. Only in the sidebar.
b. Only in the header.
c. Anywhere.
d. Only in the content.
Answer: c. Anywhere.


Question: 66
What is the name of the theme file for a page with slug 'about'?
a. page-slug-about.php
b. page-about.php
c. about.php
Answer: b. page-about.php


Question: 67
User Level 1 converts to ...?
a. Contributor
b. Author
c. Editor
d. Subscriber
e. Administrator
Answer: a. Contributor


Question: 68
__________ can publish, edit, and delete posts and pages written by any user. They can upload some kinds of files, and write HTML without restrictions. They can manage links and categories, and moderate comments. Editors and administrators are also the only users allowed to read private posts and pages.
a. Contributors
b. Authors
c. Editors
d. Subscribers
e. Administrators
Answer: e. Administrators


Question: 69
__________ can manage their own profiles, but can do virtually nothing else in the administration area.
a. Contributors
b. Authors
c. Editors
d. Subscribers
e. Administrators
Answer: d. Subscribers


Question: 70
Can you move your wp-config.php file to the parent directory without changing any settings?
a. Yes
b. Yes, provided that you are installing WordPress in your web root directory (such as public_html). Otherwise, it is impossible.
c. No
Answer: a. Yes


Question: 71
Which of the following actions should you perform to move your site from "/wordpress" to "/blog/wordpress"?
a. Change the source code.
b. Update the wp-config.php file.
c. Update the database.
d. The site cannot be moved from "/wordpress" to "/blog/wordpress".
Answer: c. Update the database.


Question: 72
Which of the following actions must be fixed after importing data into WordPress?
a. Link URLs
b. Paths to Linked Files
c. Truncated or Garbled Content
d. All of the above
Answer: d. All of the above


Question: 73
User Level 10 converts to ...
a. Contributor
b. Author
c. Editor
d. Subscriber
e. Administrator
Answer: e. Administrator


Question: 74
How can the use of html code in comments be disabled?
a. By disabling the feature in the config file.
b. By disabling the feature in admin settings.
c. By changing the theme's source code.
Answer: b. By disabling the feature in admin settings.


Question: 75
Can you set the same slug for two categories that have different parents?
a. Yes
b. No
Answer: a. Yes


Question: 76
Which of the following methods can be used to make permalinks SEO friendly?
a. Updating the database.
b. Changing the source code.
c. Configuring the feature in the config file.
d. Configuring the feature in the admin settings.
Answer: d. Configuring the feature in the admin settings.


Question: 77
User Level 0 converts to ..?
a. Contributor
b. Author
c. Editor
d. Subscriber
e. Administrator
Answer: d. Subscriber


Question: 78
From which version of WordPress can you choose your username during the installation process?
a. 2.7
b. 2.8
c. 2.9
d. 3.0
Answer: a. 2.7


Question: 79
Meta tags can be added to WordPress pages by ________________?
a. using plug-ins
b. adding them to the header.php file
c. updating the database
d. None of the above.
Answer: b. adding them to the header.php file


Question: 80
Which of the following tasks should be performed before installing any widget?
a. Verify whether the widget directory is in "write mode".
b. Verify that plug-ins can be installed on your version of WordPress.
c. Verify that your WordPress theme is widget-ready.
d. None of the above.
Answer: c. Verify that your WordPress theme is widget-ready.


Question: 81
What is the correct order of template files (from highest to lowest priority) to display a category according to the Template Hierarchy?
a. category -{slug}.php, category-{id}.php, category.php, index.php
b. category -{id}.php, category-{slug}.php, category.php, index.php
c. category -{slug}.php, category-{id}.php, category.php, archive.php, index.php
d. category -{slug}.php, category-{id}.php, category.php, 404.php
Answer: c. category -{slug}.php, category-{id}.php, category.php, archive.php, index.php


Question: 82
One way to make a WordPress page title more SEO friendly is to ____________?
a. use the wp-changetitle plug-in
b. use a widget
c. change the title tag in header.php to something like "blog name »» category »» post name"
Answer: c. change the title tag in header.php to something like "blog name »» category »» post name"


Question: 83
One possible way to allow the display of several authors' names on one post is to ___________?
a. update the database
b. change the admin settings
c. change the config files
d. use a plug-in
Answer: b. change the admin settings


Question: 84
A taxonomy is a ____________?
a. category
b. term
c. group of terms
Answer: c. group of terms


Question: 85
The "function_exists()" function can be used to check whether a plug-in is activated or not?
a. True
b. False
Answer: b. False

[ You may also see the first post for getting top score in Upwork exam >> Upwork Test Answer Wordpress 3.0 Skill Test Part 01 ]

Don't Miss A Single Updates

Remember to check your email account to confirm your subscription.

Blogger
Disqus
Post a comment ➜

No Comment