Upwork Test Answer Wordpress 3.0 Skill Test Part 01

Question: 01
One possible way to collect real-time statistics about traffic to a WordPress site is to:

a. use a built-in tool.
b. use a plug-in.
c. use a widget.
d. None of the above: such statistics cannot be collected.
Answer: b. use a plug-in.


Question: 02
Which of the following functions is required to create a new taxonomy?

a. add_taxonomy
b. register_taxonomy
c. create_taxonomy
Answer: b. register_taxonomy


Question: 03
____________ can do anything in the WordPress administration area: write, edit, and delete posts, pages, links, and comments; upload media files of any type; import content; manage the Dashboard; create, edit, and delete other users; enable and configure plugins and themes; change the site's theme; and manage all the available options.
a. Contributors
b. Authors
c. Editors
d. Subscribers
e. Administrators
Answer: e. Administrators


Question: 04
In order to display a widget, the user must ______________?
a. set the "show property" of the desired widget to "true"
b. drag the desired widget to the side bar
c. add the desired widget to the post
d. change the source code
Answer: b. drag the desired widget to the side bar


Question: 05
Can you create a specific theme file for a custom content type?
a. Yes
b. No
Answer: a. Yes


Question: 06
Is the functions.php file required in each theme?
a. Yes
b. No
Answer: a. Yes


Question: 07
After moving a WordPress site to a new host, you change your site's URL. Do you have to update your posts and pages to correct paths to your uploaded media files?
a. Yes
b. No
Answer: b. No


Question: 08
Which of the following methods is required to post HTML code for others to read?
a. Replacing special characters with corresponding HTML codes or character codes.
b. Using the tag.
c. Using the tag.
d. None of the above: WordPress auto-replaces special characters with substituted characters.
Answer: d. None of the above: WordPress auto-replaces special characters with substituted characters.


Question: 09
Which of the following categories of persons can read a post locked by password?
a. Only administrators, editors and authors.
b. Registered users who know a password.
c. Anyone who knows a password.
Answer: b. Registered users who know a password.


Question: 10
What is the correct order of template files (from highest to lowest priority) to display a tag according to the Template Hierarchy?
a. tag -{slug}.php, tag-{id}.php, tag.php, index.php
b. tag -{id}.php, tag -{slug}.php, tag.php, index.php
c. tag -{slug}.php, tag -{id}.php, tag.php, archive.php, index.php
d. tag -{slug}.php, tag -{id}.php, tag.php, 404.php
Answer: c. tag -{slug}.php, tag -{id}.php, tag.php, archive.php, index.php


Question: 11
Conditional tags can be used to _______________?
a. get all comments from one post
b. get all posts from one category
c. change the content to be displayed
d. None of the above: Conditional tags are not available in WordPress.
Answer: c. change the content to be displayed


Question: 12
Which of the following statements regarding permalinks on a WordPress site is true?
a. Permalinks are required.
b. Permalinks are optional but highly recommended.
c. Permalinks are always available in WordPress.
d. Permalinks are not available in WordPress.
Answer: b. Permalinks are optional but highly recommended.


Question: 13
Which user level has the highest privilege?
a. Level_0
b. Level_10
c. Depends on your settings.
d. Every user level has the same level of privilege.
Answer: b. Level_10


Question: 14
Are categories and tags NOT available for pages?
a. Yes
b. No
Answer: a. Yes


Question: 15
Is super cache a built-in plugin of WordPress?
a. Yes
b. No
Answer: a. Yes


Question: 16
Can a post belong to more than one category?
a. Yes
b. No
Answer: a. Yes


Question: 17
Which of the following actions must be performed before enabling the Network feature?
a. Install the network plugin.
b. Deactive your plugins.
c. No action needs to be performed.
Answer: b. Deactive your plugins.


Question: 18
One possible way to install WordPress in your language is to _______________?
a. manually install the language package or translate as necessary
b. enable the desired language in admin settings
c. Neither: WordPress cannot be installed in languages other than English.
Answer: a. manually install the language package or translate as necessary


Question: 19
Can you set individual password for each post?
a. Yes
b. No
Answer: a. Yes


Question: 20
Can you move your wp-content folder elsewhere or rename it to something else without changing any settings?
a. Yes
b. No
Answer: a. Yes


Question: 21
Super Cache compression can cause problems if your server _______?
a. does not have mod_deflate installed (in Apache).
b. does not have zlib installed.
c. is already compressing output using mod_deflate (in Apache) or PHP compression (zlib) .
Answer: c. is already compressing output using mod_deflate (in Apache) or PHP compression (zlib) .


Question: 22
How can a logo be placed on a WordPress header?
a. By manually adding the logo to the source code.
b. By uploading a new logo in admin settings.
c. By updating the logo path in the config file.
Answer: a. By manually adding the logo to the source code.


Question: 23
Which of the following files are required for completing your theme?
a. Index.php
b. Style.css
c. Index.php and style.css
d. Index.php and functions.php
Answer: c. Index.php and style.css


Question: 24
Which of the following methods can be used to enable posting via e-mail?
a. Installing the wp-emailpost plug-in.
b. Configuring the feature in admin settings.
c. Using a widget.
d. This feature is not available in WordPress.
Answer: b. Configuring the feature in admin settings.


Question: 25
The date/time format of a WordPress site can be changed in _____________?
a. the theme's source code
b. admin settings
c. the database
d. the config file
Answer: b. admin settings


Question: 26
___________ can publish, edit, and delete their own posts. They cannot write pages. They can upload some kinds of media files, and are allowed to use only the limited set of HTML tags.
a. Contributors
b. Authors
c. Editors
d. Subscribers
e. Administrators
Answer: e. Administrators


Question: 27
Can you Override database values for your site URLs in wp-config.php?
a. Yes
b. No
Answer: a. Yes


Question: 28
What is the limitation to the depth of your categories?
a. 10 levels
b. 20 levels
c. There is no limit to depth.
Answer: c. There is no limit to depth.


Question: 29
Can you import content from Joomla or Mambo site into WordPress?
a. Yes
b. No
Answer: a. Yes


Question: 30
Is it possible to run more than one site/blog from a single installation of WordPress?
a. Yes
b. No
Answer: a. Yes


Question: 31
_________ is a good way to improve the performance of a WordPress blog.
a. Disabling image upload
b. Enabling cache
c. Installing the "wp super cache" plug-in
Answer: c. Installing the "wp super cache" plug-in


Question: 32
How many built-in user roles does WordPress have?
a. 3
b. 4
c. 5
d. 6
Answer: d. 6


Question: 33
Which of the following methods can be used to eliminate spam?
a. Using the wp-captcha-free plug-in.
b. Using the askimet plug-in.
c. Using a widget.
d. None of the above.
e. a and b
Answer: e. a and b


Question: 34
Which of the following blog sites can be imported into WordPress?
a. MySpace
b. Yahoo blog
c. Bebo
d. Blogspot
e. All of the above.
Answer: b. Yahoo blog


Question: 35
From which version of WordPress can you choose your username during the installation process?
a. 2.7
b. 2.8
c. 3.0
d. 3.0.1
Answer: c. 3.0


Question: 36
Which of following action must be performed before using Akismet Plugin?
a. Simply install it.
b. Create an account on Wordpress.com.
c. Create an account for this plug-in on your own site.
Answer: c. Create an account for this plug-in on your own site.


Question: 37
The WordPress Loop can be used ____________?
a. to retrieve any data in WordPress
b. to display every post
c. only for calculation
d. WordPress loop cannot be used for any purpose.
Answer: b. to display every post


Question: 38
Image size limits can be set _______________?
a. directly in the posts
b. in the wp-imageresize plug-in
c. in the admin settings
d. a and b
Answer: c. in the admin settings


Question: 39
Which of the following theme files can be used to customize the "page not found error" error page?
a. index.php
b. 404.php
c. functions.php
d. page.php
Answer: b. 404.php


Question: 40
What is the first action you need to take for enabling the WordPress MU feature?
a. Enable Wordpress MU feature on admin panel.
b. Enable Network feature.
c. Add this code to wp-config.php file: define( 'WP_ALLOW_MULTISITE', true );
Answer: c. Add this code to wp-config.php file: define( 'WP_ALLOW_MULTISITE', true );


Question: 41
Can users change their avatars on the profile settings panel?
a. Yes
b. No
Answer: a. Yes


Question: 42
User Level 3 converts to ...?
a. Contributor
b. Author
c. Editor
d. Subscriber
e. Administrator
Answer: c. Editor


Question: 43
Can you import content from static HTML files into WordPress?
a. Yes
b. No
Answer: b. No

[ You may also see the second post for getting top score in Upwork exam >> Upwork Test Answer Wordpress 3.0 Skill Test Part 02 ]

Don't Miss A Single Updates

Remember to check your email account to confirm your subscription.

Blogger
Disqus
Post a comment ➜

No Comment