Upwork Test Answer Adobe Illustrator CS3 Skill Test

Upwork Test Answers of Adobe Illustrator CS3 Skill TestQuestion: 01
Changing units on the Info Palette automatically changes the units on Rulers.

Answer: TRUE


Question: 02
Which of the following Filters cannot be applied to a Smart Object?

Answer: Pattern Maker


Question: 03
With which of the given options does the Signal Strength Meter appear?

Answer: It appears when you choose 'merge to hdr command'


Question: 04
Channels can not be added to which of the following image modes?

Answer: Bitmap


Question: 05
Which among the following Modes does not support layers?

Answer: All of the above


Question: 06
Which of the following is not true about Filters?

Answer: None of the above


Question: 07
The Out Of Gamut option works only on RGB and Lab images

Answer: TRUE


Question: 08
Which of the following Slices is created with the Slice Tool?

Answer: User slices


Question: 09
Which of the following features is supported by the EPS file format?

Answer: It supports the Grayscale and Bitmap color modes


Question: 10
Which among the following blending modes is available only for the Apply Image and Calculations commands?

Answer: Both a and b


Question: 11
What is the use of the Make Work Path command in the Paths palette ?

Answer: It can alter the shape of a selection


Question: 12
Which type of information is not displayed by the Info Palette?

Answer: It does not display the opacity of the current layer


Question: 13
Which among the following is not a right option for selecting a web-safe color from the Color Palette?

Answer: Choose Current Color from the Color Palette Menu


Question: 14
Which keyboard shortcut (windows) will you choose to close a Path?

Answer: None of the above


Question: 15
Anti-aliasing option is available for which of the given Tools?

Answer: All of the above


Question: 16
Which of the following options displays the Spot Channels in the Channels palette?

Answer: B


Question: 17
What happens when Use Legacy is selected as shown in the given picture?

Answer: It is used to apply proportionate (nonlinear) adjustments to image pixels


Question: 18
Which option will you select to open the Levels dialog box?

Answer: Choose Image > Adjustments > Levels


Question: 19
Which type of images are resolution-dependent?

Answer: Vector images


Question: 20
Which Liquify Tool is used to reconstruct a part of a distorted image?

Answer: A


Question: 21
In which Format will you save your file to preserve the Alpha channels?

Answer: All of the above


Question: 22
Which of the following is not a kind of text type?

Answer: Line type


Question: 23
Which option will you select to convert Types to Shapes?

Answer: Both b and c


Question: 24
The mask created by the Replace Color command is permanent.

Answer: FALSE


Question: 25
Which of the following Layer properties can be animated?

Answer: All of the above


Question: 26
Which View will you choose to display a Histogram with no controls or statistics?

Answer: All of the above


Question: 27
Which of the given options displays left indent in the Paragraph palette?

Answer: B


Question: 28
Which keyboard shortcut (windows) will you choose to group Layers?

Answer: Control + G


Question: 29
The Rotate Canvas command does not work on which of the following

Answer: All of the above


Question: 30
Which of the Saving commands is available for an image that is managed by a Version Cue Workspace?

Answer: Check In


Question: 31
When will the Dynamic shortcuts appear in the Character Palette Menu as shown in the picture?

Answer: All of the above


Question: 32
Hanging Punctuation controls the alignment of the punctuation marks for a specific paragraph.

Answer: TRUE


Question: 33
Which option will you choose to select all layers of a similar type?

Answer: All of the above


Question: 34
Which of the following is not a Color Adjustment command?

Answer: Adjustment command


Question: 35
By default, Masks applied to Smart objects are linked to Smart object layers. 

Answer: FALSE


Question: 36
A working space is an intermediate color space used to define and edit color in Adobe applications.

Answer: FALSE


Question: 37
Which option will you select to remove the existing profile from the document in the given image?

Answer: C


Question: 38
You cannot change the order of the Vector masks or working paths in the Paths palette.

Answer: FALSE


Question: 39
The Color Replacement Tool does not work in which of the following Image modes?

Answer: All of the above


Question: 40
In which of the following Modes can you draw while working with the Shape or Pen
tools?

Answer: All of the above


Question: 41
Which among the following QuickTime Video formats is supported by Photoshop
extended?

Answer: MOV


Question: 42
The Curves dialog box lets you adjust up to 14 different points throughout an image's

Answer: tonal range

Don't Miss A Single Updates

Remember to check your email account to confirm your subscription.

Blogger
Disqus
Post a comment ➜

No Comment