Upwork Test Answer Auto Cad 2007 Skill Test (Latest)

Upwork Test Answers of Auto Cad 2007 Skill Test (Latest)Question: 01
You can attach a digital signature to which of the following file types?

Answer: All of the above


Question: 02
Which option is not available in AutoCAD2007 to repair a damaged drawing file?

Answer: Check


Question: 03
Which of the following settings are saved when you name and save a view?

Answer: All of the above


Question: 04
Which option is disabled when a nested reference is selected as shown in the given picture?

Answer: D


Question: 05
Which of the following is not a type of action override?

Answer: C. Angle offset


Question: 06
Which command is used on picture A to create a mesh or to acheive the result of picture B?

Answer: C. RULESURF


Question: 07
Which option you will choose to create solid filled areas?

Answer: C. Wide polylines or donuts


Question: 08
Dimensional input is available for ARC, CIRCLE, ELLIPSE, LINE, and PLINE.

Answer: A. True


Question: 09
In what type of text can fields not be inserted?

Answer: C. Tolerances


Question: 10
Which of the following option can not be offset?

Answer: C. Construction lines (xlines) and rays


Question: 11
What dose b stand for in the given example when you tum the automatic save option on as shown in the given picture?

Answer: C. b is a random number


Question: 12
Which type of hatching style is shown in the given picture?

Answer: C. Ignore


Question: 13
What is not true about live sectioning behavior?

Answer: C.


Question: 14
Plot styles are not available for objectswith the Jitter edge modifier applied.

Answer: B. False


Question: 15
All settings for the sun encept geographic location are saved per drawing, not per viewport.

Answer: A. True


Question: 16
Break, chamfer, fillet, lengthen and offset editing comands can be used on Multilines.

Answer: B. False


Question: 17
Which keyboard shortcut will you select to toggle polar tracking?

Answer: C. F9


Question: 18
Tool palaette files have an.xtp file extension.

Answer: B. False


Question: 19
When you use grips to edit an object, what type of information dose the dimensional input tooltip display?

Answer: D. All of the above


Question: 20
When dose a temporary history entry state occur?

Answer: C. Both a and b


Question: 21
Which among the following types of coordinates displays update as you move the cursor?

Answer: D. All of the above


Question: 22
What can you do with the DesignCenter?

Answer: C. You can update a block definition


Question: 23
In which conditions, can you make a layer, the current layer?

Answer: C. When it is the default layer


Question: 24
As shown in the picture, the symbol for projected tolerance is preceded by a height value, which specifies the minimum projected tolerance zone.

Answer: B. False


Question: 25
Which option you will choose to show or hide light glyphs?

Answer: C. Click Tools menu > Palettes > Properties


Question: 26
Which of the following properties is not included within the Reference Manager?

Answer: D. Found path


Question: 27
Which of the following is not part of the Information title block?

Answer: C. Size of the drawing


Question: 28
Which type of grip tool is shown in the given picture?

Answer: D. None of the above


Question: 29
Which of the following layer properties is not checked by the layer plug-in?

Answer: A. Plot style mode


Question: 30
When can an Xref icon displayed in the lower right comer of the application window as shown in the picture?

Answer: A. When Xrefs are attached to the drawing


Question: 31
Which of the following is not a type of dimensioning?

Answer: C. Ordinate


Question: 32
Which of the following is the default mode state for shadows?

Answer: D. None of the above


Question: 33
Which of the given options displays the layer properties manager in the given picture?

Answer: D. None of the above


Question: 34
Which of the following wild card characters you will use to match any single character?

Answer: D


Question: 35
Autocad dose not provide Plotter drivers to which type of files?

Answer: B. Raster file formats


Question: 36
Menu swapping is not supported for which of the following interface elements?

Answer: D. None of the above


Question: 37
Which option meanes that the sheet is in a special state as shown in the given picture?

Answer: A. A


Question: 38
Which type of the section object grip dose option A display, as shown in the picture?

Answer: A. Base grip


Question: 39
The attribute extraction wizard creates a file with a.blk file extension.

Answer: A. True


Question: 40
Which of the following types of files can be used as maps?

Answer: C. PNG

Don't Miss A Single Updates

Remember to check your email account to confirm your subscription.

Blogger
Disqus
Post a comment ➜

1 Comment

I'm sure this will help promote and advertise products and services in a very unique and effective way. Thanks for the great read.

ReplyReply Delete