Upwork Test Answer Social Media Marketing Test (Latest)

Question: 01
What is meant by Brand Management?

Answer: The company executive management team.


Question: 02
What methods of social network marketing should a company always use?

Answer: Depends on the company, their product, their audience


Question: 03
Which of the following is an important aspect of creating blogs and posting content?

Answer: Posting at least once a month to the blog.


Question: 04
What is a “call to action”

Answer: Giving an advertisement’s receiver a specific direction such as “visit the site”.


Question: 05
What is “guerilla marketing”?

Answer: Marketing which relies on time and energy rather than a large dollar budget.


Question: 06
What is a “vlog”?

Answer: New technology to aid in blogging


Question: 07
What can a company do on Facebook apart from their page to create a following?

Answer: Use Groups, both company originated and posting to other group.


Question: 08
In a company who should own the social marketing plan?

Answer: Head of Marketing.


Question: 09
What is meant by “micro-blogging”?

Answer: Blogs with limited individual posts, limited by character count typically.


Question: 10
What is meant by A/B testing in marketing?

Answer: Testing 2 versions of an advertisement to see which elicits the best response.


Question: 11
What Place does Pricing have in marketing?

Answer: Different Pricing levels can be the pricing level relative to competition is important


Question: 12
What would the marketing budget section of a marketing plan detail?

Answer: The expected costs for each ad campaign based on the delivery method


Question: 13
How can a company use the same material for both traditional and social network marketing?

Answer: Utilizing a television ad campaign online as well on their site and sites such as YouTube.


Question: 14
How often should a marketing plan be revisited?

Answer: As often as needed in order to revisit the plan of action and revise any new actions


Question: 15
Which of the following would be leveraging both social network and traditional marketing?

Answer: A print advertisement in a magazine which drives people to a website where there is a free offer.


Question: 16
How does creating a social network marketing plan differ from a traditional marketing plan?

Answer: There is no need for a social marketing plan, but social marketing plan is required for traditional marketing.


Question: 17
What should be the length of an blog post?

Answer: A few sentence mixed with several links to other sites and references.


Question: 18
Why is there no specific definition of what is social media marketing?

Answer: The concept is relatively new compared to traditional marketing and is still being defined.


Question: 19
What is meant by the “blog o sphere”?

Answer: The interconnected community of blogs via linking to each other


Question: 20
How do ebooks represent a from marketing?

Answer: They are often free, include useful information, and direct the reader onto the company which created the eBook for.


Question: 21
What methods of social network marketing should a company always use?
Answer: Depends on the company, their product, their audience


Question: 22
What is “guerilla marketing”?

Answer: Marketing which relies on time and energy rather than a large dollar budget.


Question: 23
What is meant by Brand Management?

Answer: The company executive management team.


Question: 24
Which of the following is an important aspect of creating blogs and posting content?

Answer: Posting at least once a month to the blog.


Question: 25
What is a “call to action”

Answer: Giving an advertisement’s receiver a specific direction such as “visit the site”



Question: 26
What is a “vlog”?

Answer: New technology to aid in blogging


Question: 27
What can a company do on Facebook apart from their page to create a following?

Answer: Use Groups, both company originated and posting to other group.


Question: 28
In a company who should own the social marketing plan?

Answer: Head of Marketing.


Question: 29
What is meant by “micro-blogging”?

Answer: Blogs with limited individual posts, limited by character count typically.


Question: 30
What is meant by A/B testing in marketing?

Answer: Testing 2 versions of an advertisement to see which elicits the best response.


Question: 31
What Place does Pricing have in marketing?

Answer: Different Pricing levels can be the pricing level relative to competition is important


Question: 32
What would the marketing budget section of a marketing plan detail?

Answer: The expected costs for each ad campaign based on the delivery method


Question: 33
How can a company use the same material for both traditional and social network marketing?

Answer: Utilizing a television ad campaign online as well on their site and sites such as YouTube.


Question: 34
How often should a marketing plan be revisited?

Answer: As often as needed in order to revisit the plan of action and revise any new actions


Question: 35
Which of the following would be leveraging both social network and traditional marketing?

Answer: A print advertisement in a magazine which drives people to a website where there is a free trail offer.


Question: 36
How does creating a social network marketing plan differ from a traditional marketing plan?

Answer: There is no need for a social marketing plan, but social marketing plan is required for traditional marketing.


Question: 38
What should be the length of an blog post?

Answer: A few sentence mixed with several links to other sites and references.


Question: 39
Why is there no specific definition of what is social media marketing?

Answer: The concept is relatively new compared to traditional marketing and is still being defined.


Question: 40
What is meant by the “blogosphere”?

Answer: The interconnected community of blogs via linking to each other

Don't Miss A Single Updates

Remember to check your email account to confirm your subscription.

Blogger
Disqus
Post a comment ➜

1 Comment

This comment has been removed by a blog administrator.

ReplyReply Delete