Upwork Test Answer U.K. English Basic Skill Test (Latest)

Question: 01
Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
_______ is the name of the opera, and ______ role did you say Maria would pay?
Answer: what, which


Question: 02
Choose the following sentence:
I think Pamela deserves to be punished for her______stupid and______behavior.
Answer: totally, irresponsible


Question: 03
While ____ of our relatives live on the _______ hill in the country, ______of our friends live in the __area of the valley.
Answer: many, windiest, most, protected


Question: 04
Choose the following sentence:
I find it very hard to remember ______________ letters that are entrusted to me. In fact, I remember_____________to do so dozens of times!
Answer: mailing, forgetting


Question: 05
Choose the following sentence:
This dish _____________ too spicy. Why ___________ so pepper?
Answer: a and c


Question: 06
Choose the following sentence:
Charlotte knew ________the secret investigation _________her past, but she closed her eyes to it and pretended it wasn’t happening.
Answer: of, about


Question: 07
Choose the following sentence:
I placed my notes__________my desk and referred to them____________ the meeting.
Answer: beside, during


Question: 08
Choose the following sentence:
Only after they had an exhaustive study__________ how to adapt the technology to the needs of our company.
Answer: they did begin to understand


Question: 09
Choose the following sentence:
Victor, who stole ____________ ideas and used them  to make _________ a millionaire, never once offered ______________ a world of thanks.
Answer: our, himself, us


Question: 10
Choose the following sentence:
“I’m not feeling well,” Agatha said.
Answer: Agatha has said that she doesn’t feel well.


Question: 11
Choose the following sentence:
Which of the following sentence punctuated correctly?
Answer: “Come here.” she said, “and let me get a good look at you.”

Question: 12
Choose the following sentence:
This dish _________ too spicy. Why __________ so much pepper?
Answer: was, the chef used 


Question: 13
Choose the following sentence:
Jerry said, "I saw my cousin at the fair."
Answer: Jerry says he saw his cousin at the fair.


Question: 14
Choose the following sentence:
I think Fran could be ______ great public speaker, _______ she is still too shy to try it.
Answer: a , but


Question: 15
Choose the following sentence:
Jack, leaning casually ______ the tree, watched as Sally walked slowly ______ him.
Answer: upon, past


Question: 16
Choose the following sentence:
It may snow tomorrow, He said.
Answer: He said it might snow tomorrow


Question: 17
Choose the following sentence:
Jeremy drove his motorcycle _______ the bridge, _______ the hill, and _______ the diner before finally parking it _______ two police cars.
Answer: across, down, past, between


Question: 18
Choose the following sentence:
Everyone ________ too busy cooking and _______ the family of bears _______ from woods.
Answer: was, setting up, to notice, watching


Question: 19
Choose the following sentence:
Only after they had completed an exhaustive study ________ how to adapt the technology to the needs of our company.
Answer: they did begin to understand


Question: 20
Choose the following sentence:
Don’t ______ think Larry should call ________ wife if _______ is going to be late for dinner?
Answer: you, his, he


Question: 21
Choose the following sentence:
Alison regrets _______ you with her remarks; she never meant ______ so.
Answer: to hurt, to do


Question: I will be moving soon, said Alma
Answer: Alma says she would move soon


Question: 22
Choose the following sentence:
If Harry ________ to the party too early, don’t let him in; he _______ outside like everyone else.
Answer: gets, will have to wait


Question: 23
Choose the following sentence:
I think Pamela deserves to be punished for her ____ stupid and___ behavior
Answer: total, irresponsible


Question: Victor, who stole ______ ideas and used them to make ______ a millionaire, never once offered ______ a word of thanks.
Answer: our, himself, us


Question: 24
Choose the following sentence:
This dish____ too spicy. Why_____ so much pepper?
Answer: a and c


Question: 25
Choose the following sentence:
Neither we ____ Sal, our neighbor, could understand ____ it had been our dog Rover or Sal's cat's kittens _________ had destroyed all the flower beds in the middle of _______ night.
Answer: nor, whether, that, the


Question: 26
Choose the following sentence:
Do you know if Harlon ____________Japanese before moving to Japan?
Answer: has studied


Question: 27
Choose the following sentence:___ she was feeling ill, Teresa wanted to eat only __ apple ____ some soup.
Answer: Because, an, or


Question: 28
Choose the following sentence:
Do you know if Harlon ____________Japanese before moving to Japan?
Answer: has studied


Question: 29
Choose the following sentence:
I think Pamela deserves to be punished for her ____ stupid and___ behavior
Answer: total, irresponsible


Question: 30
Choose the following sentence:
Everyone ________ too busy cooking and _______ the family of bears _______ from woods.
Answer: was, setting up, to notice, watching

Don't Miss A Single Updates

Remember to check your email account to confirm your subscription.

Blogger
Disqus
Post a comment ➜

No Comment